Doğal rengidir, yapay renklendirici içermez, %100 elma'dan üretilmiştir, Asitlik derecesi: %5-6
İç Anadolu Bölgesinin sulu elmalarından biyolojik fermantasyon yolu ile üretilmiştir. Tortu yapması normaldir.
İşletme Kayıt No: TR-01-K-000049 Bu ürün Türk Gıda Kodeksine uygun olarak ISO 9001:2008 ve ISO 22000:2005 belgelerine sahip tesislerimizde üretilmiştir.
TS 1880 EN 13188
%100 Elma'dan üretilmiştir
Asitlik Derecesi: %5-6
İç Anadolu Bölgesinin sulu elmalarından biyolojik fermantasyon yolu ile üretilmiştir. Tortu yapması normaldır.
İşletme Kayıt No: TR-01-K-000049
Bu ürün Türk Gıda Kodeksine uygun olarak ISO 9001:2008 ve ISO 22000:2005 belgelerine sahip tesislerimizde üretilmiştir.
TS 1880 EN 13188
%100 Yaş Üzüm'den üretilmiştir, Asitlik Derecesi: %5-6, Doğal rengidir, yapay renklendirici içermez
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Horoz Karası %100 yaş üzülmelerinden biyolojik fermantasyon yolu ile üretilmiştir. Tortu yapması normaldir.
İşletme Kayıt No: TR-01-K-000049
Bu ürün Türk Gıda Kodeksine uygun olarak ISO 9001:2008 ve ISO 22000:2005 belgelerine sahip tesislerimizde üretilmiştir.
TS 1880 EN 13188
%100 Yaş Üzüm'den üretilmiştir, Asitlik Derecesi: %5-6, Doğal rengidir, yapay renklendirici içermez
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Horoz Karası %100 yaş üzülmelerinden biyolojik fermantasyon yolu ile üretilmiştir. Tortu yapması normaldir.
İşletme Kayıt No: TR-01-K-000049
Bu ürün Türk Gıda Kodeksine uygun olarak ISO 9001:2008 ve ISO 22000:2005 belgelerine sahip tesislerimizde üretilmiştir.
TS 1880 EN 13188